Systeemimplementatie en optimalisatie


Vaak worden wij op interim basis ingeschakeld als afdelingsmanager of programmamanager.

Daarbij staat altijd centraal het in lijn brengen van de afdelings- of programma activiteiten met de doelstellingen, de ontwikkeling van het team en individuele teamleden en het samen met de organisatie verbeteren van de processen & systemen.


Onze ervaring met systeemimplementatie en optimalisatie

Wij hebben veel ervaring met de inrichting van nieuwe ERP en CRM systemen.

Als programmamanager kunnen we de gehele implementatie begeleiden van oriëntatie van de systeemkeuze tot en met de implementatie en hypercare na go live.

Ook in de rol van business consultant kunnen wij het management gedurende de systeemimplementatie adviseren en als sparringpartner optreden richting het management en de organisatie.

In de operational readiness fase en na de go live in de hypercare fase kunnen wij als change manager ervoor zorgen dat de systemen niet alleen technisch geïmplementeerd zijn, maar ook dat de organisatie op de juiste wijze met de systemen gaat werken.

Welk proces is geschikt om te robotiseren

Interimmanager Robrecht Heukers

Postmerger.
Drs. ing. Robrecht Heukers

robrecht.heukers@postmerger.nl
06 – 44 99 04 98

Willem Klooslaan 39
3454 VN De Meern

 


Wij hebben de ruimte echt vanuit klantbelang te redeneren. Hierdoor kunnen wij samen met u de aanpak kiezen die het beste bij uw organisatie past. Ook hanteren wij geen opzegtermijn, dus: klaar = klaar.

Wilt u ook eens kennismaken om na te gaan wat voor uw organisatie een gedegen maar ook pragmatische aanpak is? Neem dan contact op, wij hanteren eerlijke uurtarieven en helpen u graag!


 

Gerelateerde pagina’s

Vaak worden wij op interim basis ingeschakeld als afdelingsmanager of programmamanager. Daarbij staat altijd centraal het in lijn brengen van de afdelings- of programma activiteiten met de doelstellingen, de ontwikkeling van het team en individuele teamleden en het samen met de organisatie verbeteren van de processen & systemen.