Systeemimplementatie en optimalisatie


Vaak worden wij ingeschakeld bij complexe programma’s of trajecten die vanwege de gestelde randvoorwaarden niet goed passen in een standaard projectimplementatie IT, proces en change methodiek. Of we worden ingeschakeld omdat opdrachtgevers op basis van eerdere uitgevoerde trajecten graag willen dat Postmerger het weer samen met de organisatie uitvoert.


Onze ervaring met systeemimplementatie en optimalisatie

Wij hebben veel ervaring met de inrichting van nieuwe ERP en CRM systemen.

Als programmamanager kunnen we de gehele implementatie begeleiden van oriëntatie van de systeemkeuze tot en met de implementatie en hypercare na go live.

Ook in de rol van business consultant kunnen wij het management gedurende de systeemimplementatie adviseren en als sparringpartner optreden richting het management en de organisatie.

In de operational readiness fase en na de go live in de hypercare fase kunnen wij als change manager ervoor zorgen dat de systemen niet alleen technisch geïmplementeerd zijn, maar ook dat de organisatie op de juiste wijze met de systemen gaat werken.

Welk proces is geschikt om te robotiseren

Interimmanager Robrecht Heukers

Postmerger.
Drs. ing. Robrecht Heukers

robrecht.heukers@postmerger.nl
06 – 44 99 04 98

Willem Klooslaan 39
3454 VN De MeernDoordat de eerste 15 jaren erg succesvol waren hebben wij de ruimte echt vanuit klantbelang te redeneren. In onze visie staat uw belang voorop. Hierdoor kunnen wij samen met u de aanpak kiezen die het beste bij uw organisatie past. Ook hanteren wij geen opzegtermijn, dus: klaar = klaar. Wilt u ook eens kennismaken om na te gaan wat voor uw organisatie een gedegen maar ook pragmatische aanpak is? Neem dan contact op, wij helpen u graag.


Gerelateerde pagina’s