Woningbouwcorporatie


Enkele klantcases:
 • ERP systeem geimplementeerd inclusief uniformering van nieuwe werkwijze tussen locaties specifiek voor de processen:
  • Verhuur
  • Dagelijks Onderhoud
  • Sociaal Beheer
  • Vastgoedontwikkeling
 • Weerstand tegen veranderingen bespreekbaar gemaakt in het MT en op de werkvloer om vooral ook deel weerstand weg te nemen tegen de verandering en voor een gedeelte verbeteringen voorstellen zodat de verandering minder impact heeft op afdelingen
 • Uniformering van doelen, werkprocessen en start maken met cultuurverandering

 

cropped-Organisatieadvies-512.jpg


Postmerger is gespecialiseerd in Business Architectuur en Change Management. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring opgedaan in de begeleiding bij implementatietrajecten voor zowel beursgenoteerde ondernemingen en kleinere organisaties. Vaak worden wij bijvoorbeeld ingeschakeld bij complexe trajecten of trajecten die vanwege de gestelde randvoorwaarden niet goed passen in een standaard projectimplementatie methodiek.


Wilt u vrijblijvend eens nagaan wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u ook eens kennismaken met Postmerger om na te gaan wat voor uw organisatie een gedegen maar ook pragmatische aanpak is? Neemt u dan vrijblijvend contact op om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Postmerger.
Drs. ing. Robrecht Heukers

robrecht.heukers@postmerger.nl
06 – 44 99 04 98

Willem Klooslaan 39
3454 VN De Meern

Vaak worden wij op interim basis ingeschakeld als afdelingsmanager of programmamanager. Daarbij staat altijd centraal het in lijn brengen van de afdelings- of programma activiteiten met de doelstellingen, de ontwikkeling van het team en individuele teamleden en het samen met de organisatie verbeteren van de processen & systemen.