Strategisch leveranciersbeleid verzekeraar


Samen met de organisatie bepalen van het strategisch leveranciersbeleid

Voor een grote schadeverzekeraar in Nederland heeft Postmerger samen met de organisatie het strategisch leveranciersbeleid geevalueerd en wijzigingen doorgevoerd. In een aantal sessies zijn samen met het leveranciers management team de beoogde doelen vastgesteld, de veranderingen in kaart gebracht van bijvoorbeeld:

  • Ontwikkelingen in technologie
  • Veranderingen aan de leverancierszijde
  • Trends in klantwensen

Vervolgens is het strategisch leveranciersbeleid aangepast zodat dit in verschillende scenario’s voor de verzekeraar een goed vertrekpunt biedt voor uitvoering van de dagelijkse schadeafhandeling praktijk.

 

cropped-Organisatieadvies-512.jpg

 


Postmerger is gespecialiseerd in Business Architectuur en Change Management. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring opgedaan in de begeleiding bij implementatietrajecten voor zowel beursgenoteerde ondernemingen en kleinere organisaties. Vaak worden wij bijvoorbeeld ingeschakeld bij complexe trajecten of trajecten die vanwege de gestelde randvoorwaarden niet goed passen in een standaard projectimplementatie methodiek.


 

Wilt u vrijblijvend eens nagaan wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u ook eens kennismaken met Postmerger om na te gaan wat voor uw organisatie een gedegen maar ook pragmatische aanpak is? Neemt u dan vrijblijvend contact op om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Postmerger.
Drs. ing. Robrecht Heukers

robrecht.heukers@postmerger.nl
06 – 44 99 04 98

Willem Klooslaan 39
3454 VN De Meern

Interimmanager Robrecht Heukers

Postmerger.
Drs. ing. Robrecht Heukers

robrecht.heukers@postmerger.nl
06 – 44 99 04 98

Prins Hendriklaan 91
3721 AR Bilthoven

 


Wij hebben de ruimte echt vanuit klantbelang te redeneren. Hierdoor kunnen wij samen met u de aanpak kiezen die het beste bij uw organisatie past. Ook hanteren wij geen opzegtermijn, dus: klaar = klaar.

Wilt u ook eens kennismaken om na te gaan wat voor uw organisatie een gedegen maar ook pragmatische aanpak is? Neem dan contact op, wij helpen u graag!