Ketenmanagement


Bekijk bovenstaande video of onderstaande infographic:

Ketenmanagement afdelingen irritatie

Ketenmanagement afdelingen doelstellingen

Ketenmanagement processen afdelingen


Ketenmanagement samenwerking verbeteren


Postmerger is gespecialiseerd in Business Architectuur en Change Management, maar wanneer wordt Postmerger ingeschakeld en wat is dan de aanpak?

Postmerger is gespecialiseerd in Business Architectuur en Change Management. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring opgedaan in de begeleiding bij implementatietrajecten voor zowel beursgenoteerde ondernemingen en kleinere organisaties. Vaak worden wij bijvoorbeeld ingeschakeld bij complexe trajecten of trajecten die vanwege de gestelde randvoorwaarden niet goed passen in een standaard projectimplementatie methodiek.

In dit soort trajecten is een gedegen kennis en ervaring met programmamanagement en een pragmatische aanpak om de gestelde doelen binnen het afgesproken tijdspad te halen vereist. Of we worden ingeschakeld omdat opdrachtgevers op basis van eerdere uitgevoerde trajecten graag willen dat Postmerger het implementatietraject weer samen met de organisatie uitvoert.

Wij beschikken om deze reden over goede referenties in de rol van Interim Directeur, Business Architect, Change Manager of een combinatie van deze rollen bij implementatietrajecten. Ieder traject dat wij uitvoeren is maatwerk volgens een met u afgesproken tijdspad. In onze visie staat uw belang voorop.

In een Postmerger integratie traject gaan wij samen met de organisatie na waar groei mogelijk is. Bijvoorbeeld kansen beter te benutten door een betere samenwerking in de organisatie waardoor meer kennisdeling of minder dubbel werk plaatsvindt. Of door het verbeteren van de ketensamenwerking in uw organisatie waardoor bijvoorbeeld sneller gereageerd kan worden op de klantvraag of minder knelpunten ontstaan in de dienstverlening. Deskundigheid gecombineerd met een pragmatische aanpak. Een integratietraject niet uitgebreider of complexer maken dan noodzakelijk is, maar wel met oog voor structuur en het realiseren van concrete resultaten. Postmerger heeft deze aanpak ontwikkeld op basis van meer dan 15 jaar ervaring met integratietrajecten. Hierdoor kunnen wij samen met uw organisatie de aanpak kiezen die het beste bij uw organisatie past.

Wilt u vrijblijvend eens nagaan wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u ook eens kennismaken met Postmerger om na te gaan wat voor uw organisatie een gedegen maar ook pragmatische aanpak is? Neemt u dan vrijblijvend contact op om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Postmerger.
Drs. ing. Robrecht Heukers

robrecht.heukers@postmerger.nl
06 – 44 99 04 98

Willem Klooslaan 39
3454 VN De Meern

cropped-Organisatieadvies-512.jpg